Wegwerp wasdoekjes voor het gezicht, in vierkante vorm - Absorbtex - per 100 stuks

100 stuks
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Deze wasdoekjes zijn ideaal als welkomstgeschenk en kunnen zowel in vakantieparken als restaurants, hotelbadkamers en lobby badkamers worden gebruikt, waarbij ze garant staan voor netheid en hygiëne van uw gasten.

 Deze vierkante wasdoekjes voor het gezicht zijn de meest gestolen producten in hotels.
Ze verdwijnen dagelijks en jaarlijks kost het hoteleigenaars fortuinen om ze continu te moeten vervangen.
Onze wasdoekjes zijn de beste oplossing voor deze verborgen kostenpost van het vervangen van verdwenen wasdoekjes, die de winstgevendheid van een kamer aantasten. In deze tijden van kostenbesparing vormt dit een makkelijke en praktische oplossing die zowel tijd als geld bespaart doordat u niet meer constant op zoek hoeft naar nieuwe wasdoekjes.

Na een paar keer wassen is de witte kleur van veel traditionele vierkante wasdoekjes al snel verdwenen, wat schade kan aanrichten aan het imago van zelf de meest luxe hotels.
Wasdoekjes voor eenmalig gebruik zijn de enige perfecte oplossing, aangezien het product voor iedere nieuwe gast wordt vervangen.
Het vierkante oppervlak is van Absorbtex ® materiaal gemaakt, dat uitstekend absorbeert (tot 500 maal het eigen gewicht in water) en is bovendien van 100% plantenvezel, wat betekent dat het zowel bio-afbreekbaar en recyclebaar is.

Deze wasdoekjes hebben een kwaliteits-uitstraling, met een honingraatpatroon dat bovendien bijdraagt aan uitstekende was- en droogkwaliteiten.

Iedere hoek van de doek is afgewerkt waardoor dit product er ontzettend luze uitziet en ook zo voelt.
Met dezelfde uitstraling als de traditionele vierkante gezichtsdoekjes, maar voor een fractie van de prijs, kun je niet missen met onze wasdoekjes.
De wasdoekjes zijn niet bedoeld om te wassen of te worden hergebreuikt, waardoor dit niet-gewoven materiaal garant staat voor hygiëne voor uw gasten.

Wij bieden 100 stuks van dit product in twee formaten:
Ofwel vier zakken met elk 25 platgestreken, samen verpakte doekjes,
of 100 individueel verpakte doekjes die elk vier keer zijn gevouwen.
Kleur: Wit
Formaat: 30 x 30 cm.

 Materiaal: Absorbtex ®, Honingraat patroon.


Als u speciale verzoeken heeft met betrekken tot het formaat van de wasdoekjes, een grote bestelling wilt plaatsen of andere aanpassingen wilt maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op +33 1 49 89 01 83 of een email sturen naar info@caractere-paris.com