Wegwerp G-string ondergoed voor vrouwen , ideaal voor salons, zonnebanksalons, massages, artsenpraktijken wit net twee elastische kleur opties – 100 stuks

Wegwerp G-string ondergoed voor vrouwen , ideaal voor salons, zonnebanksalons, massages, artsenpraktijken wit net twee elastische kleur opties

100 stuks wegwerp g-string ondergoed voor vrouwen, zwart van kleur met een makkelijke wegwerpdoos

Uitstekende kwaliteit van zwarte wegwerp G-strings soort onderbroek voor veel te gebruiken, kinesistherapie, urologie, gynaecologie, massages, ayurvedic of abyangha massage centra, fysieke therapisten, salons, zonnebanken, electrolyse, en waxing. Dit ondergoed zorgt voor privacy bij de client terwijl de therapist de behandeling makkelijke en met comfort kan uitvoeren. Het beschermt de hygiene van beide partijen en de schoonheid van uw vestiging. Geen problemen met het schoonmaken van vlekken of het wassen ervan – dit is een tijd en kostvriendelijke oplossing voor de nodigheden van uw client, het komt altijd nieuw en hypoallergeen. Eens gebruikt, kunt u het altijd wegwerpen of recyclen (het product is 100% recyclebaar)

In het geval van schoonheids behandelingen, spray-on bruinen, waxen en andere chemische producten, voorkomt het ondergoed kostige schade bij de client zijn ondergoed, het garandeerd hun voldoening en het voorkomt schade bij de salon’s reputatie. Ze zijn ook super voor pashokjes in winkels die ondergoed verkopen en badjassen, die infecties voorkomen.

De wegwerp g-string is gemaakt van polypropyleen, met een pico getrimde taille. Het ondergoed kan ook gedraagd worden tijdens een training en in de omkleedkamer of de salon lobby, onderweg naar of van behandelingen en omkleedkamers.

Het ondergoed is klein genoeg om slim in je zak, tas of gymtas te stoppen.

3 verschillende kleuren: wit zwart en chocolade

2 maten voor de witte kleur, klein of medium (moet gekozen worden).

3 maten voor zwart: klein, medium en XL

1 maat voor chocolade: klein

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__