Wegwerpbare kinderbadjassen - 10 stuks

Set van 10 zachte doch duurbare, comfortabele en absorberende badjassen in kindermaat, ideaal voor het zwembad, de sauna, de spa, vakantieparken en hotels.

Deze badjassen voor eenmalig gebruik zijn een bestseller bij hotels en vakantieparken, en zijn nu beschikbaar voor al onze klanten.
Ze absorberen veel water, waardoor de dragen warm en droog blijft bij het wandelen van en naar de lobby of de kluisjes, of tijdens het loungen bij het zwembad. Wij bieden deze luxe badjassen voor een onverslaanbare prijs.
Wij bieden deze kinderversie van de badjas op verzoek van klanten die constant kinderbadjassen zien verdwijnen, waardoor de hele familie nu van het comfort en gevoel van deze badjassen kan genieten.
Ze vormen ook een uitstekend geschenk voor vrienden en familie.
Je hebt geen idee hoe elegant deze badjassen eruit zien en voelen!
Ze worden met behulp van Absorbtex gemaakt, een zacht en absorberend materiaal. Dankzij de afwerking lijken de badjassen op traditionele, stoffen jassen, terwijl we ze tegen veel goedkopere prijzen aanbieden en ze ook veel minder onderhoud (wassen en drogen) nodig hebben dan traditionele kamerjassen.
Maak je geen zorgen of je gasten de jassen mee naar huis nemen - voor deze prijs vormen de badjassen een cadeau waarvoor uw gasten keer op keer naar uw gelegenheid zullen terugkeren.
Ze zijn perfect voor zowel de hotelkamer als het zwembad en kunnen ook prima worden gedragen in het suite deel van een vakantiepark.
Ze zijn ook ideaal voor grote seminars en conventies waar het imago van uw hotel belangrijk is.
De afwerking is in wafel/honingraat-stijl, wat net dat extra beetje klasse geeft aan uw kamers en lounges.
De badjassen kunnen tot twee weken lang gedragen worden, en mogelijk zelfs langer afhankelijk van uw gast.
De badjas wordt met een koord en twee zakken geleverd.
Iedere bestelling wordt geleverd in een set van 10 stuks.
Materiaal: Absorbtex ®, niet-geweven, 100% recyclebaar.
Kwaliteit: Extreem hoog, kan tot 500 maal het eigen gewicht in water absorberen.
Kleur: Wit
Formaat: Een maat, voor kinderen Als u een bestelling wilt plaatsen van 30 of meer individuele badjassen, neemt u dan contact met ons op voor de beste prijs via info@caractere-paris.com

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__